欢迎光临济南大黄蜂工程机械有限公司

热门关键词:

  • 移动碎石机租赁
  • 圆锥碎石机租赁
  • 反击破碎机租赁
当前位置: 首页 - 新闻中心 >
山东大黄蜂工程机械有限公司
电    话:18366127778
地    址:济南市槐荫区经一路273号群盛华城2号楼1-404
网    址:http://www.dhfjx.cn
新闻中心
破碎机和制砂机的常见故障处理办法
网址:http://www.dhfjx.cn    发布时间:2018-10-16
很多客户在购买破碎机和制砂机之后,对生产中出现的一些故障非常苦恼,对一些生僻的故障也不知道怎么处理,那么今天移动碎石机租赁公司就破碎机和制砂机的常见故障来给大家总结一下,可以在日后故障处理中参照:
Many customers in the purchase of crushers and sand machine, the production of some of the troubles are very distressed, some of the remote troubles do not know how to deal with, then today mobile gravel rental company on the crusher and sand machine to summarize the common troubles, you can refer to the future troubleshooting:
故障一:振动
Fault 1: vibration
1、 破碎机与电动机安装不同轴。
1, crusher and motor installed different shaft.
解决措施:校正和调整,使之达到安装的技术要求。
Solution: correct and adjust to meet the technical requirements of installation.
2、 转子不衡
2, the rotor is not balanced.
解决措施:重新安排环锤。
Solution: rearrange the ring hammer.
3、 进料块度过大
3, the feed block passes through.
解决措施:控制进行料块度。
Solution: control the size of material.
4、 轴承座或地脚螺母松动
4, bearing or anchor nut loosening
移动碎石机租赁
解决措施:仔细检查,及时拧紧。
Solutions: check carefully and tighten in time.
故障二:产量减少
Fault two: yield reduction
1、 转子与筛板之间的间隙过大
1, the gap between rotor and sieve plate is too large.
解决措施:调节弹簧螺拴。
Solution: adjust the spring screw.
2、 环锤磨损
2, ring hammer wear
解决措施:修复或更换环锤。
Solution: repair or replace ring hammer.
故障三:机内出现不正常的声响
Fault three: abnormal sound in the aircraft.
1、 不能破碎的物料或金属进入破碎腔
1. Unbreakable material or metal enters the crushing chamber.
解决措施:清理破碎腔。
Solution: clean up the crushing chamber.
2、 内部零件活动
2. Internal parts activities
解决措施:仔细检查,及时拧紧。
Solutions: check carefully and tighten in time.
3、 内部零件断裂
3. Internal parts fracture
解决措施:仔细检查,更换断裂件。
Solution: check carefully and replace broken parts.
4、 转子与筛板碰撞
4. Collision between rotor and sieve plate
解决措施:调节转子与筛板之间的间隙。
Solution: adjust the gap between rotor and sieve plate.
故障四:轴承温度过高。
Fault four: bearing temperature is too high.
一般来说,破碎机和制砂机出现的故障就是上面所介绍的,希望能帮助到用户!
Generally speaking, the breakdown of crusher and sand making machine is described above, hoping to help users!
以上就是移动碎石机的相关介绍,本文来源移动碎石机租赁,更多精彩内容请点击:http://www.dhfjx.cn/。
Above is the introduction of the mobile gravel machine, this article source mobile gravel rental, more exciting content please click: http://www.dhfjx.cn/.
上一条:反击式移动破碎机的性能优势        下一条:形成颚式破碎机的部件都有哪些?

创新驱动发展,科技引领未来,诚信铸就品牌

地址:济南市槐荫区经一路273号群盛华城2号楼1-404  电话:18366127778

CopyRight © 2018. 山东大黄蜂工程机械有限公司 All Rights Reserved.   技术支持: 济南诺商  
备案号:鲁ICP备17031054号-1  流量分析: